Bemutatkozás

Bemutatkozás – Jövőkép

Ami ránk is jellemző az a szakma átalakulása, vagyis a digitalizálás bevezetése a számviteli szolgáltatásokban. A könyvelést segítő szoftverek száma és a könyvelő programok fejlődése a szakmában dolgozók munkáját is meg fogják könnyíteni. Az egyszerűbb folyamatok automatizálásával lehetőség nyílik az alkalmazottak további oktatásához, bonyolultabb feladatok hatékonyabb megoldásához. Monotonitás kiszűrésével az alkalmazottakat „kiégés” jelenségétől is próbálták megvédeni, hiszen új kihívásokkal több motivációt, lelkesedést adhatnak a fejlődni kívánó dolgozóknak.

Dolor sit amet

Természetesen a könyvelőknek a jövőben is folyamatos továbbképzéseket tartanak, melyekkel a korosztályok ugyanúgy felzárkózhatnak. További pluszt a nyelvvizsgák megszerzése jelenthet.

  • dolor sit amet
  • dolor sit amet
  • dolor sit amet

Lorem

Női könyvelők esetén a gyermekvállalás után sem kell aggódniuk, hiszen számukra a vállalkozóként folytatott tevékenység sokkal rugalmasabb időbeosztást nyújthat hosszútávon.

Lorem

Ez leegyszerűsítheti a cég és a könyvelő iroda közötti kommunikációt. Folyamatos kapcsolatban kerülhetünk ügyfeleinkkel, anélkül, hogy felesleges konzultációkkal rabolnánk a drága idejüket.

Lorem

Az idősebb korosztálynak nehezebb lehet alkalmazkodás, mint a digitalizált világban felnővő pályakezdőknek, de hosszútávon saját munkájukat könnyíthetik meg a folyamattal. Naprakész, érthető adatok, egyszerűbb felület használat, földrajzi határok megszűnése, könyvelési adatok 24 órás elérése bárhonnan, mind-mind azt tanúsítják, hogy haladni kell a korral és a folyamatokkal.

Az új szolgáltatások segítségével kevesebb időt töltünk egyeztetésekkel, és több idő marad az érdemi tanácsadásra. Az adótanácsadással egybekötött konzultációkat természetesen továbbra is személyesen beszéljük meg.

Elektronikus úton küldhetünk havi rendszerességgel kimutatásokat, amelyekben tulajdonképpen a főkönyvi adatokat fordítjuk le hétköznapi nyelvre. Ábrákkal, grafikonokkal szemléltetjük a vállalkozás aktuális pénzügyi helyzetét, és megmagyarázzuk az esetleges szokatlan, kiugró eltérések okát.

Automatikus adózási értesítő segítségével időben tájékoztatást nyújthatunk az esedékes adó- és járulékfizetési kötelezettségekről. Így a fizetendő adók is tervezhető kiadásokká válnak.

Évekre visszamenőleg is rendelkezésre állhatnak az adatok az ügyviteli rendszerben. Ezekből olyan tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket, ami nagy segítség lehet a cégvezetők számára a gazdasági döntések előkészítésében és a pénzügyi tervezésben.

Pozitív hatások közé sorolhatók még az emberi hibák kiküszöbölése, mely által a cégek jelentős költségeket takaríthatnak meg

Lorem ipsum

Pellentesque fermentum faucibus venenatis. Proin porttitor sem eget varius mollis. Sed vel convallis dui. Proin hendrerit neque suscipit neque iaculis, non condimentum risus fringilla. Cras blandit urna sit amet mi lobortis, id vo

Lorem ipsum