BEMUTATKOZÁS

Rólunk

Ami ránk is jellemző az a szakma átalakulása, vagyis a digitalizálás bevezetése a számviteli szolgáltatásokban. A könyvelést segítő szoftverek száma és a könyvelő programok fejlődése a szakmában dolgozók munkáját is meg fogják könnyíteni. Az egyszerűbb folyamatok automatizálásával lehetőség nyílik az alkalmazottak további oktatásához, bonyolultabb feladatok hatékonyabb megoldásához. Monotonitás kiszűrésével az alkalmazottakat „kiégés” jelenségétől is próbálták megvédeni, hiszen új kihívásokkal több motivációt, lelkesedést adhatnak a fejlődni kívánó dolgozóknak.

Mivel foglalkozunk?

Társaságunk a hagyományos könyvelői irodai szolgáltatások mellett, a mai kor kihívásainak megfelelően képes digitalizált, felhő alapú szolgáltatásnyújtására az ügyfelek részére.

Szakembereink számos ügyviteli programban szereztek jártasságot és napi rendszerességgel alkalmazzák azokat. A teljesség igénye nélkül: RLB60, Contorg, SAP Business One, Navison, SAP R4, Libra, CleanSoft. Természetesen a technikai és személyi feltételek megléte garancia arra, hogy bármely más ügyviteli szoftver használatát elsajátítsák és igény szerint azon szolgálják ki az ügyfelet. Ezen technikai adottságok segítségével lehetséges a folyamatos kapcsolattartás és a szoros együttműködés a  Partnereink számára. Munkaidőben könyvelőink, illetve asszisztenseink e-mailen, telefonon, faxon, interneten keresztül elérhetőek. Minden könyvelőnk és asszisztensünk saját mobiltelefonnal, e-mail címmel rendelkezik. Konferenciahívás lehetőségével élve egyszerre több szereplővel tudunk telefonos kapcsolatot teremteni.

  • c
  • c
  • c

Elektronikus úton küldhetünk havi rendszerességgel kimutatásokat, amelyekben tulajdonképpen a főkönyvi adatokat fordítjuk le hétköznapi nyelvre. Ábrákkal, grafikonokkal szemléltetjük a vállalkozás aktuális pénzügyi helyzetét, és megmagyarázzuk az esetleges szokatlan, kiugró eltérések okát.

Automatikus adózási értesítő segítségével időben tájékoztatást nyújthatunk az esedékes adó- és járulékfizetési kötelezettségekről. Így a fizetendő adók is tervezhető kiadásokká válnak.

Évekre visszamenőleg is rendelkezésre állhatnak az adatok az ügyviteli rendszerben. Ezekből olyan tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket, ami nagy segítség lehet a cégvezetők számára a gazdasági döntések előkészítésében és a pénzügyi tervezésben.

Pozitív hatások közé sorolhatók még az emberi hibák kiküszöbölése, mely által a cégek jelentős költségeket takaríthatnak meg

CONTSOFT SSC KFT.

Fókuszban: Az Ön vállalkozása

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!