KÜLDETÉSÜNK

Jövőkép

Véleményünk szerint a digitalizált világban egyre kevesebb olyan könyvelőre lesz szükség, akik csupán az adatok szakszerű feldolgozását végzi.
Nem gondoljuk, hogy teljes mértékben helyettesíteni fogják a szoftverek a könyvelők munkáját, de az biztos, hogy már a közeljövőben nagy átalakuláson fog átesni a könyvelő szakma.

Természetesen a könyvelőknek a jövőben is folyamatos továbbképzéseket tartanak, melyekkel a korosztályok ugyanúgy felzárkózhatnak. További pluszt a nyelvvizsgák megszerzése jelenthet.

Női könyvelők esetén a gyermekvállalás után sem kell aggódniuk, hiszen számukra a vállalkozóként folytatott tevékenység sokkal rugalmasabb időbeosztást nyújthat hosszútávon.

Ez leegyszerűsítheti a cég és a könyvelő iroda közötti kommunikációt. Folyamatos kapcsolatban kerülhetünk ügyfeleinkkel, anélkül, hogy felesleges konzultációkkal rabolnánk a drága idejüket.

Az idősebb korosztálynak nehezebb lehet alkalmazkodás, mint a digitalizált világban felnővő pályakezdőknek, de hosszútávon saját munkájukat könnyíthetik meg a folyamattal. Naprakész, érthető adatok, egyszerűbb felület használat, földrajzi határok megszűnése, könyvelési adatok 24 órás elérése bárhonnan, mind-mind azt tanúsítják, hogy haladni kell a korral és a folyamatokkal.

Az új szolgáltatások segítségével kevesebb időt töltünk egyeztetésekkel, és több idő marad az érdemi tanácsadásra. Az adótanácsadással egybekötött konzultációkat természetesen továbbra is személyesen beszéljük meg.

Fenntartható fejlődés

Az online pénztárgépek és az online számlázás bevezetésével a NAV- nál azonnal megjelennek az adatok, így a könyvelésnek is rendkívül pontosnak, naprakésznek kell lennieAz adóellenőrzésekre szánt időkeret jelentősen lecsökkent, egy-egy ellenőrzés kapcsán szinte azonnal, elektronikusan is kell már adatot szolgáltatni a NAV felé.

MONITORING

A havi jelentések, riportok készítéséhez elengedhetetlen egyébként is a gazdasági események naprakész rögzítése

DIGITALIZÁCIÓ

Mi mindenesetre nem aggodalommal figyeljük a digitális világ térhódítását, hanem kíváncsisággal.

INNOVÁCIÓ

Igyekszünk a technológiai innovációkat felhasználni arra, hogy alkalmazkodni tudjunk ügyfeleink és a minket körülvevő gazdasági környezet gyorsan változó igényeihez.

MEGFELELŐSSÉG

A technika segítségével még alaposabb, hatékonyabb és hasznosabb szolgáltatást nyújtunk azoknak a vállalkozásoknak, akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

CONTSOFT SSC KFT.

Fókuszban: Az Ön vállalkozása

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!