PARTNEREK

PARTNEREK

Dr. Micskey Ügyvédi Iroda

A Dr. Micskey Ügyvédi Iroda egy debreceni ügyvédi iroda, amely jogi és üzleti megoldások teljes skáláját kínálja. Integrált üzleti, peres, adó-, ingatlan-, valamint munkajogi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére.

EAST-AUDIT Igazságügyi Adó-, Járulék-, és Könyvszakértő, Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Az East-Audit Zrt. a számviteli szolgáltatás teljes területét átfogó és lefedő szolgálatásokat nyújt ügyfelei részére. Fő tevékenységi köre a könyvvizsgálat, speciális könyvvizsgálói minősítése van a költségvetési területen, emellett bejegyzett igazságügyi szakértő cégként is működik.

iCont 2002 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Az iCont 2002 Kft. több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik gazdasági társaságok, illetve költségvetési szervek, önkormányzatok belső ellenőrzési, belső ellenőrzési vezetői feladatainak ellátására vonatkozóan. A cég ezen felül a könyvvizsgálati, számviteli és adószakértői, üzletviteli tanácsadási tevékenységet is végez.

e-BOne Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Az e-BOne Tanácsadó Kft-t kimondottan az SAP Business One vállalatirányítási rendszer értékesítésére és bevezetésére alapították 2004-ben. Tevékenységük során több mint 150 vállalkozás vállalatirányítási rendszerét alakították ki és üzemeltették. Magyarországon elsőként lettek az SAP Gold Partnere, és több éven keresztül a legeredményesebb SAP Partnerként szolgálták ki ügyfeleiket.

CONTSOFT SSC KFT.

Fókuszban: Az Ön vállalkozása

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!