BÉRÜGYVITEL

Munkaügy, Bérelszámolás, Bérszámfejtés, Adóelszámolás, Hatósági feladatok

Referenciák

Bízza ránk a bérügyvitelét, mert az ehhez kapcsolódó feladatokat elvégezzük, a járulékok, adók és előlegek nyomon követésével, valamint az adatszolgáltatási kötelezettség értelmében minden előírt adatot továbbítunk a NAV, a KSH, és a társadalombiztosító és nyugdíjbiztosító felé. Az információkat pedig átlátható és közérthető formában bocsájtjuk az Ön rendelkezésére!

A társaság feladatkörébe az alábbi bérügyviteli szolgáltatások tartoznak:

Foglalkoztatottakra vonatkozó bejelentési, kijelentési adatszolgáltatás kötelezettségek teljesítése;

Bérszámfejtés: a bér-, jövedelem- és költségtérítés-elszámolás elkészítése

Bérjegyzékek elkészítése

Bérkönyvelés, felosztás költségviselőre, munkaszámra, bérfeladás;

A levont adók, járulékok nyilvántartása

TB ellátással kapcsolatos adatszolgáltatás

Jövedelem utalások a dolgozók felé

Dolgozói bérezés- és juttatások rendszerének kidolgozása, számfejtése

Kilépő dolgozók iratainak, adóigazolásainak kiadása

SZJA bevallások készítése

Miért válasszon minket?

Ügyfeleink számára professzionális és teljes körű bérügyviteli szolgáltatást nyújtunk, amely a klasszikus bérszámfejtésen kívül magában foglalja a társadalombiztosítási- illetve a kapcsolódó munkaügyi-, valamint igény esetén cafeteria adminisztrációs szolgáltatások nyújtását is.

N

Átvállaljuk a bérszámfejtéshez kapcsolódó munkáltatói feladatok terheit

N

Állandó szakmai támogatást biztosítunk

N

Bérügyvitellel kapcsolatos költségei 100 %-ban tervezhetővé válnak

N

Nem kell átmeneti erőforráshiánnyal járó kockázattal számolnia

N

Nem merülnek fel szoftver díjak, nyomtatási-, papír- és egyéb irodaköltségek

N

Képviseljük a hatóságok előtt

Kálmán C. György: Magánvalóság (Idus)

Ha én most, március idusa előtt közintézmény volnék, rögtön elküldetnék az ipari alpinistákért meg a takarítóbrigádért, hozzanak jó köteleket meg szidolt, lesz egy napi munkájuk, kerül, amibe kerül. Közben a bérelszámolási osztály menyecskéit elszalajtanám a vegyesbe, hozzanak cérnát, selymet, zsinórt meg ami kell, álljanak neki varrni, indítsák be a mosógépet, minden munkát tegyenek gyorsan félre.

A zászló meg a vén zászlótartó, az a lényeges mostan.

Miben látja a bérügyviteli szolgáltatások jövőjét?

Minden területen, így e téren is a digitalizáció és az önkiszolgáló típusú ügyvitel egyre nagyobb teret fog hódítani. Előbbieken túl a jövőben még nagyobb szerepe lesz a kifinomult-, teljes mértékben személyre szabott szolgáltatások kialakításának. Többek között a feszített munkaerő piac miatt is egyre élesebben előtérbe kerül, hogy a munkáltatók saját profiljukban szeretnének a leghatékonyabbak lenni.

Hogyan kell  a bérügyvitelben felmerülő nehézségeket megoldani?

A felmerülő nehézségeket úgy lehet leghatékonyabban megoldani, ha olyan személyek foglalkoznak a bérügyviteli folyamatokkal, akik képesek elmélyülni-, azonosulni egy-egy szakmai problémával vagy szakmai kérdés súlyával. Ennek két iránya lehet, vagy belső személyzet biztosítja ezt a fajta működést, ami valljuk be általában kisebb apparátussal-, és talán szűkebb szakmai látókörrel bír, vagy rábízza e tevékenységét egy külső szolgáltatóra, aki profiljának köszönhetően rövid időn belül megoldási alternatívákat tud kínálni egy-egy jogszabályváltozás okozta kérdéses helyzet kapcsán.

A bérügyviteli oldalról nézve milyen kedvező változások léptek életbe?

Mindenképpen üdvözítő, hogy tovább erősödnek az elektronikus és automatizált folyamatok a hatóságok oldalán, és hogy van törekvés az adminisztrációs terhek csökkentésére. Pozitív változásként éli meg a szakma többek között, hogy  nem szükséges a biztosítotti bejelentések során a végzettségről-, szakképzettségről adatot szolgáltatni az adóhatóságnak-, a havi munkaügyi jelentést elegendő  negyedévente prezentálni, mint ahogy az is pozitív, hogy a különböző foglalkoztatáshoz kapcsolódó adókedvezmények igénybe vételéhez szükséges igazolások is automatikusan-, elektronikus formában érkeznek. Jóllehet, hogy utóbbi esetén az elektronikus formában továbbított igazolások cégkapus kezelése még nem forrt ki teljesen a gyakorlatban, de alapvetően ez is könnyíthet majd hosszú távon az ügyviteli területen dolgozók életén.

Referenciák

CD Cargo Hungary Kft.

Control Solution Kft.

Filmpartners Kft.

Loki Focisuli Debrecen Közhasznú Sportegyesület

Magyar Vasúti Áruszállító Kft.

K-Works Mérnökiroda Kft.

Pharma-Derm Kft.

Ro-sys Software Kft.

Sláger Cuki Kft.

CONTSOFT SSC KFT.

Fókuszban: Az Ön vállalkozása

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!