KÖNYVELŐ IRODAI SZOLGÁLTATÁS

Milyen a jó könyvelő?

Referenciák

A régi könyvelőm mellett igazából nem tudtam semmiről sem. Csak évente vigyem be neki a számlákat, hogy megcsinálja a bevallást, mondta mennyi lenne az adó. Jó lesz? Jó lesz. És én pont ennyit láttam, tudtam az egész vállalkozásom könyveléséről, anyagi helyzetéről, beadványokról, esetleges kötelezettségeimről, meg minden ilyen jogi meg adózási dologról. Ja és persze csak és kizárólag papíron volt jó minden számla a könyvelőmnek. Ja, és egy az egyben az én ügyfélkapumat használta a könyveléshez.

Elköltöztem, emiatt könyvelőt kellett váltanom. Hála a jó istennek! Én addig nem is tudtam, hogy valójában milyen rossz kezekben vagyok. Még jó, hogy nem ért atrocitás ezen időszak alatt (ezek után azt mondom, hogy szerintem simán talált volna valami hibát a NAV).

Az új könyvelőm rendszeresen értesít mindenről (de nem tolja túl), illetve kéri, ha valami hiányosságom van, stb. Olyan dokumentumokat mutogatott nekem (jóváhagyásként) az éves adóbevallás előtt, amilyeneket még életemben nem láttam (“hála” a korábbi könyvelőmnek). Ami online számla, azt elég online küldeni. (Minden közüzemi számlám online, örülök neki, hogy nem kell külön papírra kinyomtatnom a könyvelőmnek, hanem csak letöltöm és küldhetem úgy, ahogy van). Plusz nem egy az egyben az én felhasználómmal használja az ügyfélkapumat a könyveléssel kapcsolatos ügyintézésre, hanem meghatalmazással. Így pedig meg lehet különböztetni, hogy személy szerint én adtam-e be adott beadvány, vagy a könyvelőm. a felelősség így már nem az enyém lesz, hanem a könyvelőmé, ha ne adja isten, valami hiba lenne. De egyébként is van neki teljes körű felelősségbiztosítása azokra az esetekre, ha valami hibát vétenének, nem aggódom emiatt sem!

 

Szolgáltatások

KÖNYVELÉS

Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését.

Könyvelés, mint fő szolgáltatásunk keretében Ön nem csak a klasszikus könyvelési funkciók ellátását kapja, mint amilyen pl. a bizonylatok rögzítése és bevalláskészítés, hanem naprakész számadatokat is kaphat különféle formákban vállalkozása vezetéséhez.

TÁVKÖNYVELÉS

Adminisztráció csökkentése, nyomon követés és rendelkezésre állás. Az internet segítségével már megoldást jelent az online- vagy távkönyvelés. Mindegy, hogy hol van a vállalkozása, az online feltöltött anyagokat ugyanúgy tudjuk könyvelni, mintha azokat személyesen hozná be irodánkba. A személyes konzultációt kiváltva szívesen használjuk a mindenki által könnyen elérhető alkalmazásokat

BÉRSZÁMFEJTÉS

Mindenre kiterjedő bérszámfejtési, munkaügyi szolgáltatás, legyen szó bármely foglalkozási formáról.

A kiszervezése minden olyan tevékenységet levesz a cégvezetők válláról, amely elvonja a figyelmet a vállalkozás céljainak megvalósításáról.

 

ADÓTANÁCSADÁS

Adótanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleinket érthető módon ellássuk valamennyi szükséges információval a megfelelő adózási mód kiválasztásához.

ÜGYVITELI TANÁCSADÁS

Ügyviteli tanácsadás keretében segítséget nyújtunk induló és már meglévő vállalkozásoknak valamint egyéni vállalkozóknak.

Ügyfeleink számára konkrét, egyértelmű és pontosan mérhető segítséget nyújtunk ügyviteli tanácsadás keretében.

BEVALLÁSKÉSZÍTÉS

Annak ellenére, hogy sz SZJA bevallást már az adóhivatal készíti el a magánszemélyek számára, vannak olyan részei, amelyeket továbbra sem tudnak kitölteni, ilyenek jellemzően az külön adózó jövedelmek (pl. ingatlan eladása). Átnézzük, ellenőrizzük és szükség esetén kiegészítjük adóbevallását, így Önnek nem lesz több gondja vele. KATA-s vállalkozók esetében – amennyiben nem igényel folyamatosan könyvelőt – elkészítjük az éves bevallást.

Egyszer volt

Egyszer volt, hol nem volt, az Égigérő Paragrafushegyeken túl, de a Bevallás Óperencián innen, egy reggel, miközben a takaró alatt keresgéltem az éjszaka elkószáló tejfogamat, a Macihoz fordultam, és közöltem vele:

Életem halálom, kezedbe ajánlom, de belőlem mérleglépes(z) könyvelő lesz, akárki megláss(z)a!

Nem, nem egy elmeotthonban zajlott a történet, hanem egy gyermekkórházban, egy jópofa mandulaműtétet követően. Akár hiszi valaki, akár nem, akkor ez úgy ment, hogy becibáltak a kórházba, miután a körzeti orvos megállapította, hogy a mandulákat ki kell hajítani, ahol pizsamára vetkőztettek, egy nővérke valami büdös löttyöt öntött egy pelenkaszerű izére. A doki ezzel a pelenkával képen kapott, elővette a fogókat csipeszeket, beugrott a számba, és kiadogatta a mandulákat. Állítólag a pelenkán lévő izétől el kellett volna aludnom, semmit nem kellett volna éreznem, de ez volt a mese része a dolognak.

Az igazsághoz két fontos dolog tartozik még:

  • A fogamat nem a doki verte ki, hanem az – tejfoghoz illően – saját maga akart távozni, amin a szájhoz nyomott kendő csak kicsit segített.
  • Akart a radai rossebb könyvelő lenni, csak valami frappáns bevezető kellett, hogy felkeltsem az érdeklődést eme nemes szakma iránt.

Én is űrhajós akartam lenni, meg vadakat terelő juhász, meg tűzoltó és katona, meg üveggolyó-gyáros és masiniszta. Minden, ami csak egy gyerek akarhat lenni, amikor még csak válogathat.

Referenciák

CD Cargo Hungary Kft.

DVSC ESPORT Egyesület

DVSC Labdarugú Akadémia Kft.

DVSC LA Létesítményfenntartó Nonprofit Kft.

DVSC Futball Zrt.

Filmpartners Kft.

Grand Tours 2000 Kft.

Grand Ingatlanhasznosító Kft.

Grand-Busz Kft.

Hajdú7 Kft.

Hadúböszörményi Vagyonkezelő Zrt.

Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.

Magyar Vasúti Áruszállító Kft.

Pharma-Derm Kft.

Ro-sys Software Kft.

Skybar Debrecen Kft.

Sláger Cuki Kft.

CONTSOFT SSC KFT.

Fókuszban: Az Ön vállalkozása

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!